Anna Edasi varstivalmivas kohvikus sain teada,
miks mu valge-šokolaadi trühvlisegu pehmeks jäi
ja et Eesti poodidest väikseid trühvli-paberkorvikesi ei saagi.
Aga endiselt mu lemmikud on
konjaki röstitud sarapuu-pähkli mõrušoksi trühvlid.
Kolm Talenti OÜ toidu loomise ja maitsmise õhtul.
Menüüs:
Eelroaks: soolalõhe kalamarja-majonees-koore-toorjuustu kastmes
Main course: ahjus küpsetatud sea sisefilee (cuberoll)
singi, sinihallitusjuustu ja ploomidega
Ja dessert: kohvi trühvlitega.
2 kommentaari:
Väikseid paberkorvikesi saab Stockmanni kaubamaja toiduosakonnast, kuid kui mina sinna enne jõule jõudisn olid need parajasti otsas.
hmm, tuttav koht:) Tore, et täiega hoos!
Postita kommentaar